Registreren

Met deze twee stappen kunt u snel aan de gang met deze gids.

Betalingsvormen: Tijdens de eerste stap kunt u kiezen voor een betalingsvorm. Kiest u voor een machtiging ontvangt u een email met machtiging. Die dient geprint te worden en per post geretourneerd te worden. Na ontvangst wordt uw abonnement geactiveerd. U kunt tevens met PayPal betalen. Dan kunt u eenvoudig betalen met uw creditcard. Na ontvangst van de registratie en betaling wordt het abonnement snel geactiveerd. Meestal binnen enkele uren.

Abonnementsvormen: Het persoonlijk abonnement is bedoeld voor één persoon. Gezinsabonnementen kunnen gebruikt worden door alle personen uit één huishouden. Kleine bedrijven kunnen kiezen voor het klein bedrijf. Uiteraard kunnen eenmanszaken ook kiezen voor een persoonlijk abonnement.

Stap 1 – Registreren

Vul het onderstaande formulier in en verzend hem:

Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld

De algemene voorwaarden zijn hier te lezen. Door het aangaan van de overeenkomst verklaart u bekend en akkoord te zijn met deze.

Stap 2 – Betaling

Indien u heeft aangegeven per machtiging te willen betalen ontvangt u snel een e-mail. Print de machtiging, vul hem in en stuur hem ondertekend terug. Na ontvangst wordt uw registratie voltooid en kunt u gebruik gaan maken van de gids.

Indien u wilt betalen met PayPal kunt u hieronder de betaling voldoen. Na ontvangst van de betaling wordt uw abonnement snel geactiveerd. Meestal binnen enkele uren.


abonnementen