Site Overlay

Abonnement opzeggen

De wijze waarop je je abonnement kunt opzeggen is afhankelijk van welke wijze je betaald. Hieronder staan de diverse wijzen met daarbij de juiste wijze van opzeggen.

Automatische Betaling Stopzetten

Heb je je abonnement afgesloten via deze website en betaald b.v. via iDeal, dan kan je in Mijn Account je abonnement stopzetten. Er volgt daarna geen betaling meer. Zodra je lopende abonnement verstreken is stopt automatisch de toegang. Wil je later je abonnement vernieuwen, kan je dat eenvoudig via mijn account doen.

Per ongeluk toch nog betaald terwijl je eigenlijk wilde opzeggen? Laat mij dat dan weten. Dan zorg ik dat je terugbetaald wordt en het abonnement stopt. Ik zou het waarderen dat je niet ga storneren. Dit brengt voor mij namelijk hoge kosten met zich mee, waardoor we de gids niet meer voor het huidige lage bedrag kunnen aanbieden.

Papieren Machtiging

Indien je ooit een abonnement hebt afgesloten, en daarbij een machtiging hebt geretourneerd volstaat het een e-mail te sturen om je abonnement te beëindigen. Vermeld daarbij duidelijk je gebruikersnaam op de gids en je voor- en achternaam.
Met deze gegevens verwijderen we je uit het overzicht met machtigingen en stopt de toegang tot de digitale sporengids. Meer hoef je dus niet te doen. De opzegtermijn is 31 dagen vóór aanvang van de maand waarin opnieuw betaald moet worden. Zo hebben wij de tijd te voorkomen dat de betaling opnieuw wordt ingepland. Eenmaal betaalde kosten kunnen niet worden terugbetaald. Eenmaal bij de bank ingediende betalingen kunnen niet geannuleerd worden.

PayPal

Inmiddels bieden we geen mogelijkheid meer aan om te betalen via PayPal. Maar er zijn nog wel bestaande abonnees die met PayPal betalen. Een PayPal abonnement moet je zelf stopzetten, daar hebben wij zelf geen toegang toe. Je regelt het via de website of app van PayPal. Wij krijgen bericht van PayPal dat het abonnement beëindigd is en zetten dan de toegang stop. Om het abonnement te beëindigen op de website van PayPal:

  1. Log in op je account op PayPal.com
  2. Klik op het tandwiel rechtsboven.
  3. Klik in het nieuwe scherm op “vooraf goedgekeurde betalingen beheren”.
  4. Selecteer in het overzicht het abonnement voor Diersporengids.nl.
  5. Klik op annuleren.