Site Overlay

Norman Graafsma

Als een van de eerste gebruikers van de Weylin Tracking digitale diersporengids, bleef ik lange tijd vasthouden aan mijn vertrouwde fysieke veldgidsen. Echter, recentelijk heb ik besloten om de digitale diersporengids weer eens erbij te pakken, en ik kan mezelf wel voor het hoofd slaan dat ik dat niet eerder heb gedaan. Wat een schat aan informatie en diepgang is er in de loop der jaren aan toegevoegd.

In tegenstelling tot fysieke gidsen, die vaak beknopt moeten zijn, biedt de digitale gids ruimte voor uitgebreidere informatie en kun je deze altijd bij je te hebben, want hij is natuurlijk beschikbaar op je smartphone.

Naast de uitgebreide tekstuele informatie zijn de video’s van onschatbare waarde. Het bewegende beeld, gecombineerd met deskundige uitleg, helpt enorm om het verband te begrijpen tussen wat je ziet en wat het daadwerkelijk betekent.

En laten we het niet vergeten, de prijs is meer dan redelijk. Er is geen veldgids op de markt die zo uitgebreid is en voortdurend wordt bijgewerkt, en je wordt zelfs op de hoogte gehouden van de laatste updates via de nieuwsbrief. Dit is een onmisbaar hulpmiddel voor beginnende en gevorderde spoorzoekers, en de investering meer dan waard.

Norman Graafsma