Registreren

Wat goed dat je gekozen hebt voor onze digitale sporengids! Met deze twee stappen kunt u snel aan de gang met deze gids.

Betalingsvormen: Tijdens de eerste stap kunt u kiezen voor een betalingsvorm. Kiest u voor een machtiging ontvangt u een email met machtiging. Die dient geprint te worden en per post geretourneerd te worden. Na ontvangst wordt uw abonnement geactiveerd. U kunt tevens met PayPal betalen. Dan kunt u eenvoudig betalen met uw creditcard. Na ontvangst van de registratie en betaling wordt het abonnement snel geactiveerd. Meestal binnen enkele uren.

Abonnement: Het persoonlijk abonnement is bedoeld voor één persoon. Bedrijven die toegang wensen voor meerdere personen kunnen contact opnemen.

E-mail updates: als onderdeel van deze gids ontvangt u maandelijks een e-mail met daarin de updates die zijn toegepast op de gids. Zo blijft u op de hoogte van wat er nieuw is en kunt u bijvoorbeeld meteen naar nieuwe uitlegvideo’s kijken. Op verzoek kunt u van deze lijst verwijderd worden. Uw gegevens worden voor geen ander doeleind gebruikt. Zo moet u zelf apart abonneren op de nieuwsbrief van Weylin Tracking indien u deze ook ontvangen wilt.

Stap 1 – Registreren

Vul het onderstaande formulier in en verzend hem:

Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld

De algemene voorwaarden zijn hier te lezen. Door het aangaan van de overeenkomst verklaart u bekend en akkoord te zijn met deze.

Stap 2 – Betaling

Indien u heeft aangegeven per machtiging te willen betalen ontvangt u snel een e-mail. Print de machtiging, vul hem in en stuur hem ondertekend terug. Na ontvangst wordt uw registratie voltooid en kunt u gebruik gaan maken van de gids.

Indien u wilt betalen met PayPal kunt u hieronder de betaling voldoen. Na ontvangst van de betaling wordt uw abonnement snel geactiveerd. Meestal binnen enkele uren.