Site Overlay

Updates September 2023 – Flinke updates!

We hebben ditmaal enkele flinke updates toegevoegd. Het is ècht de moeite waard dit bericht helemaal door te lezen.

Van dit nieuws worden jullie blij: vanaf nu voeg ik alle bonusvideo’s niet alleen aan de online cursus diersporen toe, maar óók aan de digitale gids. De tot nu toe geproduceerde video’s staan inmiddels klaar voor jullie. Zoals de video over het zien en fotograferen van otters in Schotland, sporen uit Zuid Afrika en het webinar dat we enkele jaren geleden hebben opgenomen over de goudjakhals in Israël met Asaf Ben David. Veel meer waarde kan ik niet meer in €14,95 stoppen 😉

Het is je wellicht reeds opgevallen, de website heeft een nieuwe ‘look’. Ik heb de vormgeving aangepast zodat deze meer aansluit bij de andere websites van Weylin Tracking. Ook geeft deze huidige vormgeving meer opties om alles wat rustiger en daardoor duidelijker weer te geven.

Tevens kunnen nieuwe abonnementen nu met Mollie betaald worden. In het verleden ging dat ofwel met PayPal (al een tijdje niet ondersteund) of met papieren machtigingen. Dat dit een erg omslachtige wijze is zullen velen van jullie reeds weten 🙂 Het is nu dus een stuk simpeler om een abonnement af te nemen en aan te passen.

De overige updates die de afgelopen periode zijn toegevoegd:

  • Bij de wolf een aanvullende foto met een voorbeeld van een hol.
  • De diverse secties op de pagina met artikelen zijn nu opgesplitst naar eigen pagina’s. Dit maakt het navigeren een stuk makkelijker.
  • Nieuwe soortfoto voor het paspoort van het konijn.
  • Nieuwe soortfoto voor het paspoort van de nachtzwaluw. Tevens de informatie over zandbaden aangevuld.